Loreta Ioanovici

Loreta Ioanovici

Blogerita de mai multi ani in online-ul romanesc, Loreta este experta noastra in continut text de calitate.

In tara noastra activeaza 80.000 de freelanceri care isi vand serviciile pe internet, in afara tarii, pentru peste 20 milioane de dolari pe an. Numarul acestora a crescut de 3 ori in ultimiii 5 ani, iar in topul oraselor in care activeaza freelanceri se regasesc pe primele 3 pozitii Bucuresti, Cluj si Iasi.

Platforma Fresh Content este conceputa sa evite situatii de acest gen.

Asadar, daca totusi ajungi in aceasta situatie asigura-te ca:

1. Ai trimis mesaje vanzatorului prin care i-ai dat instructiunile necesare.

2. Instructiunile s-au potrivit cu jobul postat de vanzator.

3. Daca acesta a refuzat sa faca schimbarile cerute, poti anula jobul aici si ne poti anunta despre acest lucru aici.

4. Administratorii vor verifica disputa si daca esti indreptatit vei primi imediat banii inapoi in cont.

În cariera de creare de conținut, uneori clientii iti vor solicita să incluzi anumite cuvinte cheie în articole, pe blog și in alte lucrări scrise. Aceste cuvinte cheie sunt utilizate pentru a îmbunătăți clasamentul in motoarele de căutare și pentru a asigura o vizibilitate sporită pentru conținutul final în comunitatea online. Cu toate acestea, prin simpla adaugare a acestor cuvinte in textul existent nu vei obtine rezultatele dorite.

Duminică, 21 Iunie 2015 00:00

8 pasi pentru a crea un eBook de success

Scrierea unei carti electronice poate fi intimidanta pentru scriitorii de conținut nefamiliarizati cu acest format. De fapt, acest tip de continut urmeaza multe din aceleași reguli și norme utilizate în blog și in articolele de creație. În unele cazuri, subiectul va fi dictat de catre clientul tau.; alte cărți electronice pot fi despre un subiect ales de tine.

Scrierea blog post-urilor eficiente poate fi o provocare pentru noii scriitori online. Chiar si scriitorii cu experiență online pot beneficia de pe urma acestor sfaturi eficiente.  Iata 12 strategii cheie pentru a scrie un articol de blog perfect care sa impresioneze clientii si sa ajunga la rezultatele dorite.

Scriu pe blog

  • Fondator al platformei Fresh Content, Daniel are la activ mai multe proiecte bazate pe continut de calitate, printre care si CeSaVezi.ro.

  • Blogerita de mai multi ani in online-ul romanesc, Loreta este experta noastra in continut text de calitate.

  • Specializata in Business Management, Otilia ofera consultanta si sfaturi pentru dezvoltarea afacerilor online.